Er du ny patient hos os, kan du fra den dag, du er tilmeldt lægehuset, oprette dig som bruger.
(Se dato på dit sundhedskort).

Den første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log på selvbetjening”.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse. Denne e-mail adresse bruger vi til at sende evt. et aktiveringslink eller information om, at der er en besked fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiveringslinket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Log ind med:

  1. MitID.
  2. Logge ind med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD.
    Du vil efterfølgende modtage en midlertidig kode på din e-mail. Denne virker i 15 min, og skal bruges i næste skærmbillede.

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har MitID.
Ved børn under 15 år, skal du kontakte os for at blive oprettet.

Kom i kontakt med din læge på mobilen med MIN LÆGE app

Du kan også downloade Min Læge appen. Denne er at finde på App Store og Google Play. Her kan du f.eks. skrive til din læge, lave videokonsultationer (efter aftale), holde styr på dine aftaler, se dine børns vaccinationer og aftaler, se prøvesvar og meget mere.